Bedrijvencentrum Traverse

Werk-, kantoorruimte en vergaderen

Kom naar nieuwe CO-working spaces

Denk na over hoe het kantoor er voor anderen uit zal zien

Of je het nu leuk vindt of niet, je kantoor stuurt een bericht naar anderen over je bedrijf. Als je een gebouw kiest dat instort, kan dat klanten vertellen dat je het moeilijk hebt. Maar als u uw budget overschrijdt met een royale ruimte voor uw eerste kantoor, kunnen ze denken dat ze u te veel betalen.

Heb een plek om te ontmoeten

Afgezien van alleen bureaus of hokjes, moet u nadenken over enkele andere ruimtes die nuttig kunnen zijn voor uw team. Heeft u een speciale vergaderruimte of een paar kleinere vergaderruimten nodig? Heeft u een keuken of een ander specifiek type ruimte nodig?

Weet wat je mag aanpassen

U wilt waarschijnlijk uw eerste kantoor uw eigen maken. Maar de meeste verhuurders willen waarschijnlijk niet dat je muren neerhaalt en hun gebouwen volledig verandert. Dus voordat je iets tekent, kijk wat je met de ruimte mag doen zonder dat ze je voor schade in rekening brengen.

Houd rekening met de leaseduur

De duur van uw huurovereenkomst kan een andere belangrijke factor zijn in uw beslissing bij het huren van uw eerste kantoorruimte. Voor uw eerste kantoor wilt u misschien niet gebonden zijn aan een echt langetermijnverbintenis. U wilt niet vastzitten aan een kantoorruimte als uw bedrijf vouwt, verkoopt of de ruimte ontgroeit.

Bekijk nu onze diensten

Hier ziet u direct welke diensten wij u kunnen aanbieden.