Krijg hulp van een expert

Het proces van het zoeken naar kantoorruimte kan overweldigend zijn voor een newbie. Maar als u een commerciële makelaar of makelaar vindt die bekend is met de eigendommen in de omgeving, kunnen zij het hele proces een stuk eenvoudiger maken. Vraag rond of zoek op een online portal zoals Colliers International om iemand in uw doelgroep te vinden.

Zoek een beveiligd gebouw

Het gebouw zelf moet ook enkele voorzieningen bieden. Om u, uw medewerkers en uw apparatuur veilig te houden, moet u nagaan of het gebouw een bewaker, een bemande toegangsweg en beveiliging buiten kantooruren heeft.

Kies een ruimte die bij je team past

Natuurlijk heb je voldoende ruimte nodig voor de leden van je team om elk een bureau of een zitplaats te hebben. Maar je wilt niet iets dat zo groot is dat je betaalt voor hele kamers die je nooit gebruikt.

Maar laat wat ruimte om te groeien

Een beetje extra ruimte kan echter een goede zaak zijn, vooral als u van plan bent om binnen de duur van uw huurovereenkomst te groeien. Zelfs een paar extra hokjes of wat ruimte om een ​​paar bureaus toe te voegen, kunnen nuttig zijn.

Bepaal hoe u het kantoor wilt laten indelen

Wil je een open concept of juist meer afgesloten werkplekken? Verschillende bazen en teams hebben verschillende voorkeuren. Bedenk dus welke stijl het beste bij uw team past en kies een kantoor dat zich leent voor de indeling van uw voorkeur.

Weet precies in welke staat u de ruimte ontvangt

Sommige kantoren komen niet altijd zoals geadverteerd. En soms is er wat werk aan de winkel voordat je je spullen daadwerkelijk gaat verhuizen. Als je precies wilt weten hoe de ruimte eruit komt te zien als je hem daadwerkelijk gaat huren, moet je die vragen stellen. Miller zegt:

“Zorg ervoor dat je begrijpt hoe de ruimte wordt opgeleverd. Heeft u verbeteringen nodig zoals verf en tapijt, of wilt u muren en deuren verplaatsen of toevoegen? Wie gaat deze verbeteringen betalen?”

Overweeg parkeren en fietsenstalling

Parkeren is een andere belangrijke factor die mogelijk over het hoofd wordt gezien bij het huren van uw eerste kantoorruimte. Zorg ervoor dat er voldoende parkeerplaatsen in de buurt zijn, zodat uw team zonder al te veel gedoe ook daadwerkelijk op tijd op het werk kan zijn. Een beveiligde parkeerplaats of speciale ruimte is een pluspunt. Of als je in een gebied bent waar meer fietsers zijn, zorg dan dat er ergens in het gebouw een rek of genoeg ruimte is voor medewerkers om hun fietsen te stallen.