Bedrijvencentrum Traverse ligt midden in het stadscentrum van Helmond en daardoor de beste locatie voor uw kantoorruimte, praktijkruimte en vergaderruimte. Gelegen aan de Kasteel Traverse, ligt Bedrijvencentrum Traverse direct aan grootste weg van Helmond, in het winkelgebied en daardoor makkelijk te bereiken voor iedereen. Of u nu uit Eindhoven, Deurne, of een andere omliggende stad of dorp komt. Aan de achterzijde van Bedrijvencentrum Traverse vind u parkeergarage Doorneind, waar u altijd uw auto kwijt kunt.

Huren bij Centraal station

Bedrijvencentrum Traverse ligt op een steenworp afstand van het centraal station Helmond. Daardoor kunt u gerust met de trein komen. Bushaltes op loopafstand Ook liggen er diverse bushaltes op loopafstand van Bedrijvencentrum Traverse, zodat u ook met de bus gemakkelijk hier heen kunt komen.

Route

Adres voor de navigatie: Doorneind 1

Eindhoven:
Neem de A270 richting Helmond. Vervolg uw weg op de N270 in Helmond.Sla in het centrum links af naar de Zuid Koninginnewal. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Molenstraat in. En sla vervolgens direct rechts af naar Doorneind, hier ziet u direct parkeergarage Doorneind liggen.

Deurne:
Neem de N270 richting Helmond. Sla in het centrum rechtsaf naar de Zuid Koninginnewal. Neem vervolgens de eerste afslag rechts de Molenstraat in. En sla vervolgens direct rechts af naar Doorneind, hier ziet u direct parkeergarage Doorneind liggen.

Parkeren
U kunt parkeren in parkeergarage Doorneind, direct gelegen aan de achterzijde van het pand Bedrijvencentrum Traverse.
Adres voor de navigatie: Doorneind 1
U loop direct om de parkeergarage heen, ook aan de achterzijde vanBedrijvencentrum Traverse vindt u de entree. 

Trein
Komt u met de trein, dan reist u naar Helmond Centraal. Daarna loopt u het station uit, steekt bij de stoplichten over en meteen weer linksaf bij de stoplichten. Bedrijvencentrum Traverse is gelegen naast de ABN-AMRO bank.

Fiets
Naast parkeergarage Doorneind is een gratis openbare bewaakte fietsenstalling. U loopt direct om de parkeergarage heen, ook aan de achterzijde van Bedrijvencentrum Traverse vindt u de entree. Zowel aan de voor- als achterzijde van het pand is het mogelijk uw fiets (onbewaakt) te stallen.