beste bedrijven rotterdam

Beste bedrijven uit Rotterdam

Welkom in Rotterdam, de poort naar Europa. Internationale stad met een uitgesproken karakter, energiek, altijd in beweging, blik op de toekomst. Dynamische havenstad, waar een levendige mix van meer dan 170 nationaliteiten en vele culturen, subculturen en gemeenschappen zorgt voor een diverse, inclusieve en open stadscultuur. Geen wonder dat steeds meer internationale bedrijven en expats zich vestigen en bouwen aan hun toekomst in Rotterdam.

espresso

Rotterdam is een dynamische metropool, internationaal geprezen als de poort naar Europa. Onze haven is het centrale knooppunt van Europa’s grootste maritieme cluster, maar we zijn ook een belangrijke speler op wereldschaal in andere sterke economische sectoren. Dankzij onze vele internationaal gerenommeerde kennisinstellingen, een bloeiend internationaal bedrijfsleven, hoogwaardige cultuur en architectuur, een rijk vrijetijdsaanbod en een zeer diverse bevolking is Rotterdam het totaalpakket.

Hoe kan Rotterdam u helpen?

Een van de vele uitdagingen bij het opzetten of laten groeien van een bedrijf in het buitenland is het vinden, werven en behouden van de juiste werknemers. Rotterdam Centre is de one-stop-shop die relevante kennis en diensten biedt waarmee je in contact kunt komen met de talenten die je nodig hebt, de procedures voor het aannemen ervan kunt afhandelen en hen helpt om zich in Rotterdam te vestigen. Wij bieden een rode loper behandeling aan erkende sponsorbedrijven en hun internationale medewerkers.

Bekijk voor een goed webdesign bij vanStijl.

Investeer en innoveer

Overweegt u om een ​​bedrijf te starten of uw bedrijf uit te breiden in Rotterdam? In Rotterdam vind je de expertise, ervaring en vaardigheden die je nodig hebt om dit te realiseren. Het team van Rotterdam Partners International Trade & Investment zal u ondersteunen en het leven voor u gemakkelijker maken. We zijn er om u te helpen tijdens de verschillende stappen van het proces. En dat doen we kosteloos, onafhankelijk en objectief, maar ook efficiënt en zonder tijdverlies. Benieuwd naar al onze diensten? Bezoek de overzichtspagina van Hooijmans Digital Marketing.

Geef een reactie